Fönsterputsning

 

 

Dags att putsa fönstren igen?

När vi putsar fönster, så ser vi till att göra det ordentligt. Vi tar hand om alla sidor på dina fönsterrutor så att de skiner som nya.

Om du har takfönster som går att vrida runt, fixar vi dem också. Men om det krävs att vi måste klättra upp på taket för att putsa, så är det tyvärr inget vi kan göra.

Inga bekymmer med utrustning och rengöringsmedel – vi tar med allt som behövs. Om du inte har en stege som är tillräckligt bra för jobbet, kan vi ta med en utan en extra kostnad. Bara säg till när du bokar så fixar vi det.

För att minska tidsåtgången kan du som kund plocka bort blommor och andra saker från fönsterbänkarna och ta ner gardiner där det behövs.

För att få det allra bästa resultatet, rekommenderar vi att du låter oss ta hand om fönsterkarmarna också. Det innebär att vi inte bara putsar rutorna utan även rengör ramarna och karmarna för att få dem riktigt rena och fina.

Om du vill ha fönsterkarmarna rengjorda, säg till när du bokar så ordnar vi det mot en extra kostnad. Vi vill se till att dina fönster blir riktigt fina och klara för att släppa in så mycket ljus som möjligt i ditt hem eller kontor. Så hör av dig och boka din fönsterputsning idag!

Vanliga frågor
Hur lång tid tar fönsterputsning?

Det varierar beroende på hur många fönster som ska putsas, vilken typ av fönster, och hur åtkomliga dom är. Kontakta oss så gör vi gärna en tidsuppfattning på arbetet

Putsar ni även om det regnar?

Vi putsar vanligtvis när det regnar, men om det skulle vara riktigt busväder med ösregn och blåst så kan ombokning av fönsterputs att ske. 

Behöver jag förbereda inför fönsterputsning?

För att minska tidsåtgången så brukar vi alltid rekommendera att det är undanplockat i fönstren och eventuella möbler inte står i vägen.

Om det finns några skador på fönstren (repor eller skadat glas) så vill vi gärna få din informationen i samband med bokningen då vi ej putsar dessa om vi inte har blivit informerade om detta på förhand.

Hittar du inte din fråga? Mejla oss på info@wonabee.se eller ring oss på Gnesta: 0158-213 00, Trosa, 0156-213 01, Nyköping 0155- 213 112, för personlig service.

Vi putsar allt från små lägenheter till stora herrgårdar.  

Välj tjänst

9 + 5 =