Ånga och Sanering

 

 

Renare ytor, säkrare miljöer: Vårt dedikerade ångsaneringsarbete gör stor skillnad för er hälsa och trygghet

Vi är specialiserade på att använda ångteknologi för att skapa en säker och hygienisk miljö på platser som dagis, gym, omklädningsrum/duschar och simhallar. Med vår expertis och våra avancerade ångmaskiner, STEAM Box Pro, tar vi hygienstandarderna till en helt ny nivå.

Vår metod är enkel men effektiv: vi använder ångmaskiner som hettar upp vattnet till imponerande 180 grader, vilket effektivt eliminerar alla bakterier, virus, loppor och löss från alla ytor. Detta är avgörande för att minska risken för smittspridning och för att skapa en tryggare miljö för barn på dagis, elever i skolor och medlemmar på gym, bara för att nämna några exempel.

Vi förstår vikten av att vara säkra på att våra saneringsinsatser är effektiva. Därför genomför vi tester efter varje sanering för att säkerställa att alla ytor är helt fria från virus och bakterier. På detta sätt kan ni vara helt trygga i att er miljö är ren och säker för alla som vistas där.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi med våra avancerade ångmaskiner kan hjälpa er att skapa en bättre och säkrare miljö hos er. Hos Wonabee AB är er hälsa och välbefinnande vår främsta prioritet.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.  

Välj tjänst

7 + 11 =