Om oss

Wonabee AB startade sin verksamhet 2007 och är nu ett väletablerat företag.

Vi erbjuder en mängd olika städtjänster till förmånliga priser där hemstädningen är den absolut populäraste –som över hälften av våra kunder använder. Med regelbunden städning som bastjänst kan du bygga på med olika tilläggstjänster som till exempel fönsterputs, storstädning eller annan specifik städ eller servicetjänst du skulle kunna vara i behov av.

Vi arbetar ständigt för att bli bättre och gör detta genom uppföljningar samt god kommunikation mellan kund och kontor.

Vår städpersonal står till Ert förfogande och är flexibla. Vi kollar även årligen all vår personal i belastningsregistret i förebyggande syfte.

RUT avdrag.

Från och med den 1 juli 2009 gäller Direktavdraget för hushållsnära tjänster, vilket innebär att du bara betalar 50% av arbetskostnaden vid köptillfället.

Wonabee AB administrerar din skattereduktion direkt med Skatteverket vilket blir smidigt och enkelt för dig som väljer att vara kund hos oss.

Nycklar.

Samtliga våra uppdragsgivares nycklar förvaras inlåsta i kassaskåp i larmat utrymme.

Du kan utan att oroa dig lämna dina nycklar till oss.

Försäkring.

Om olyckan skulle vara framme och vår personal skulle råka skada något hos er så är vi fullförsäkrade med ett belopp på 10 milj. kronor per skadetillfälle.

Långsiktig trygghet.

Städföretag kommer och går. Långt ifrån alla arbetar på långsiktig basis utan många ser en kortsiktig vinstmaximering för att sedan över en natt försvinna från marknaden.

Givetvis ställer detta till stora problem för kunderna. Vem skall nu sköta min städning? Och framförallt…vart är mina nycklar? Hur får jag tillbaka nycklarna när städföretagets kontor plötsligt är obemannat och tomt?

Wonabee AB arbetar långsiktigt och strävar efter långsiktiga relationer med våra uppdragsgivare.

Vi har funnits i snart 13 år och har sedan 2013 den högsta kreditvärdigheten (AAA) hos Bisnode och UC vilket borgar för stabilitet och trygghet.