ER PARTNER FÖR PROFESSIONELL STÄDNING SEDAN 2007

 

 

Med en stark historia som sträcker sig tillbaka till 2007 har Wonabee AB vuxit till att bli en pålitlig och väletablerad aktör inom städbranschen. Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av städtjänster till konkurrenskraftiga priser och har blivit kända för vår dedikation till kundnöjdhet.

Vår mest populära tjänst är hemstädning, vald av över hälften av våra nöjda kunder. Med regelbunden städning som vår grundtjänst ger vi dig möjlighet att skräddarsy din upplevelse med olika tilläggstjänster som fönsterputsning, storstädning och andra specialiserade städtjänster som kan anpassas efter dina unika behov.

Vi strävar efter ständig förbättring och håller nära kontakt med våra kunder genom regelbundna uppföljningar och en öppen kommunikation. På Wonabee AB prioriterar vi kvalitet och pålitlighet i varje aspekt av vårt arbete.

Vår dedikerade städpersonal står alltid till ditt förfogande och är känd för sin flexibilitet och professionalism. För att säkerställa att du känner dig trygg med vårt team, genomför vi även årliga belastningsregisterkontroller på vår personal som en förebyggande åtgärd.

Tack för att du väljer Wonabee AB som din partner för professionell städning. Vi ser fram emot att leverera enastående städtjänster och hjälpa dig att uppnå en ren och trivsam miljö.

RUT-avdrag: Din Förmån för Hushållsnära Tjänster

Från och med den 1 juli 2009 infördes RUT-avdraget för hushållsnära tjänster, vilket erbjuder en ekonomisk fördel för dig som kund. Med detta avdrag betalar du endast 50% av arbetskostnaden vid köptillfället.

Som kund hos Wonabee AB behöver du inte oroa dig för att administrera skattereduktionen. Vi tar hand om det åt dig genom att samarbeta direkt med Skatteverket. Detta gör hela processen smidig och enkel för dig, så att du kan njuta av våra städtjänster med full bekvämlighet och förmånerna av RUT-avdraget.

Nycklar

Samtliga våra uppdragsgivares nycklar förvaras inlåsta i kassaskåp i larmat utrymme.
Du kan utan att oroa dig lämna dina nycklar till oss.

Försäkring

Om olyckan skulle vara framme och vår personal skulle råka skada något hos er så är vi fullförsäkrade med ett belopp på 10 milj. kronor per skadetillfälle.

Långsiktig Trygghet med Wonabee AB

Städföretag kan vara flyktiga och många inriktar sig på kortsiktig vinst istället för långsiktiga relationer. Detta kan skapa oro för kunderna när företag plötsligt försvinner från marknaden, och frågor som ”Vem kommer nu att ta hand om min städning?” och ”Hur får jag tillbaka mina nycklar?” uppstår.

Wonabee AB är engagerade i långsiktig trygghet och strävar efter att bygga långvariga relationer med våra kunder. Med 17 års erfarenhet i branschen kan du vara säker på att vi är här för att stanna.

Vi fokuserar på att erbjuda pålitliga och kvalitativa städtjänster som du kan lita på. Vi värdesätter ditt förtroende och är här för att skapa en ren och trivsam miljö för dig. Välj Wonabee AB och upplev skillnaden av en långsiktig samarbetspartner som tar hand om din städning med noggrannhet och engagemang.