Flyttstädning

Vid en flytt ställs man inför en rad olika moment som kan kännas överväldigande, både fysiskt och psykiskt.

Man måste planera ordentligt, kontakta myndigheter och leverantörer, packa och transportera allt man äger för att sedan montera och ställa allt tillrätta på sin nya adress.

Utöver det så väntar även den omfattande flyttstädningen där varje liten vrå ska rengöras till perfektion för nästa bostadsgäst tillfredsställelse.

När du har fullt upp med att komma tillrätta i det nya kan vi se till så att det gamla blir professionellt städat för att nå upp till samtliga krav.

Oavsett om du flyttar från en mindre lägenhet eller en större villa så kan vi hjälpa dig vidare.

Vid en flyttstädning ska alla rum och ytor rengöras, även de dolda ytorna som man kanske vanligtvis inte brukar ge sig på så som exempelvis bakom spisen, vid ventilationer och bakom element.

En flyttstädning är långt mer krävande än en vanlig storstädning och vi blir ofta kontaktade av kunder som underskattat städningens innebörd.

Det krävs tid och planering för att genomföra alla moment som innefattas, men vi tar gärna på oss ansvaret och ser till så att allt blir städat till full belåtenhet.

Efter att du tömt rummen på alla dina tillhörigheter dyker våra erfarna städare upp med alla redskap och produkter som behövs för klanderfria resultat.

Med hjälp av vår checklista bockar de sedan av alla moment som ska genomföras så att inga detaljer glöms bort eller faller mellan stolarna.

På så vis kan du vara helt trygg i vetskapen om att det du lämnar bakom dig garanterat blir godkänt vid den kommande slutbesiktningen.

Skulle sedan något mot förmodan anses bristfälligt tar vi givetvis hand om detta och åtgärdar de potentiella felen.

Kontakta oss redan idag

Hur mycket blir 1+6?

För att undvika skräppost ber vi dig svara på detta enkla mattetal.